Over Jorine

Dromen, durven en doen!

In 2012 ging ik mijn grootste droom achterna: wonen en werken in Afrika. Na een zorgvuldige voorbereiding waagde ik deze grote stap. Ik liet mijn huis, vrienden, familie, carrière in de Human Resources en goede levensstandaard achter. Vol liefde, vertrouwen en plannen om de wereld daar een beetje mooier te maken ging ik het avontuur aan. Ik trouwde een Keniaan, kreeg een prachtige zoon en verhuisde naar een dorpje aan de voet van Mount Kenya.

In Kenia maakte ik een nieuw thuis. Ik ontmoette nieuwe vrienden en maakte me een andere cultuur eigen. Ook leerde ik leven met grote ongemakken; geen water, geen stroom en geen harde wegen. In 2016 kwam ik terug naar Nederland. Een droom armer en een rugzak vol levenservaring rijker. Dit is mijn basis voor mijn bedrijf.

Ondernemen doe je samen

Mijn visie op ondernemen is simpel. Je kan het leren. Natuurlijk heb je lef, doorzettingsvermogen en passie nodig. Ook moet je jouw vaardigheden en kennis uitbouwen. Weten wat, hoe en wanneer je het moet doen. Zelfkennis heb je nodig, zodat je weet waar je een kei in bent, en wat je nog te leren hebt. Dat leren hoeft je dus niet alleen te doen. Als je de juiste hulp zoekt en accepteert, groei je veel harder. Ondernemen kan je niet alleen, dat doe je samen.

Waar ik in geloof?

Dat je waar ook ter wereld en ongeacht de omstandigheden jouw talenten kan inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Mijn passie en talent om kennis over te dragen en mensen te verbinden heb ik in Uganda en Kenia met veel enthousiasme ingezet.

Ook geloof ik dat je elke dag weer opnieuw mag beginnen. Ook als je dromen niet uitkomen, zoals je bedacht had. Dan ga je verder.  En leef je jouw nieuwe droom.

 

 

 

Wat kenmerkt mij?

Ik hou van groots dromen en denken. Als we samen aan het brainstormen slaan dan vind ik het heerlijk om allerlei opties en kansen te zien. Ik denk in mogelijkheden; geen droom te groot.

Ik hou van actie. Ik geniet van mensen in beweging krijgen. Dream big, start small! Alles begint bij die ene eerste stap. Hoe kan ik jou helpen jouw verlangen te verkennen en dit ook waar te maken?

Ik hou van doelen stellen en die ook halen. Overzicht hebben en houden. Dat geeft me in ieder geval het gevoel dat ik sturing aan mijn eigen leven geef.

Ik geniet met volle teugen van mijn eigen reis als ondernemer. Met verwondering leer ik zoveel over mijzelf en de wereld om mij heen.

 

Contact met mij!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom in actie. Vul het contactformulier in via bovenstaande button. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!