Coaching

Wil je groeien als ondernemer? Werk dan 1-op-1 met mij.

Met deze trajecten help ik je graag verder.

Van droom naar actie

In het traject “Van droom naar actie” help ik jou bij het concreet maken van de stappen die jij gaat zetten om jouw onderneming te starten.
Dit is een kort en krachtig traject van 1 sessie waarin we live afspreken en 1 opvolgsessie via Skype

Focus op jouw onderneming

Je bent gestart als ondernemer en loopt tegen praktische zaken aan. Als mentor en sparringpartner geef ik je dat duwtje in de rug dat je nodig hebt. In het “Focus op jouw onderneming”  traject krijg je de inzichten om zélf weer door te kunnen. Dit is een traject van 6 weken. We plannen 1 live ochtend sessie en 2 opvolgsessies via Skype

Groeien als ondernemer

Je wilt een succes maken van je bedrijf en bent jouw opstart fase voorbij. Jouw droom van een onderneming neerzetten waar je én waarde biedt aan jouw klanten en een goede omzet draait komt nog niet uit!

In het traject “Groeien als ondernemer” help ik jou om een goed fundament te bouwen. Daarbij gaan we uit van jouw missie & talenten. We focussen op het aanbod, klanten, verdienmodel, marketing die passen bij jou en hoe je dit planmatig in de markt zet. Dit is een traject van 8 weken. We plannen 2 live ochtend sessies en 2 opvolgsessies via skype.